Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
Spadam stąd. Bełkot się zaczyna. Miłych snów wszystkim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
koalski- masz racje do nikad
kazdy ma swoja racje i dokad bedzie mial sile zeby zacisnac zeby bedzie bronil swojego punktu widzenia,

jedno jest niezaprzeczalne ze bv moze odebrac kazde dziecko ktore bedzie chcialo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
kryss napisał:
optimus-a jesli jednak sie mylisz to czy ja osobiscie bede mogl cie zasypac tym popiolem?

Dostaniesz adres, ja uklekne a ty wysypiesz nawet wiadro popiolu.

To kretactwo!!

A teraz pytanie zmontowane napredce z dziedziny "paradoks omnipotencji"

Czy silna matka jest na tyle silna ze rozpierdoli wlasnorecznie drzwi barnevernet jezeli rzeczone drzwi sa na tyle mocne aby powstrzymac silna matke

dajmy jej juz spokuj - niech "se" walczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
Kowalscy napisał:
Można też się ogłaszać na sąsiednim forum, bo tu to rzeczywiście ludzie jacyś bezduszni...

Bądź silna!

img18.imageshack.us/img18/5383/porwalidziecko.jpg

Aha, link ciągle aktualny. Nic się tam nie zmieniło.

Forumowicze wszystkich forów łączmy się ...w bezduszności
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
kryss napisał:
hilton-ciekaw jestem jak bardzo rzeczowa bylabys ty ,po odebraniu ci dzieci,jak dlugo zastanawialabys sie co i jak pisac.
zastanow sie czasem co pleciesz

Krzysiu, bez urazy, ale zmnien plyte stary, bo ta juz lekko przycina.
I jezeli twoja znajoma tlumaczka,( ta, co to od niej masz te informacje na temat BV) jeszcze ci nie wyjasnila jednej sprawy, to ja ci wyjasnie. To, czym kieruje sie czlowiek poznajemy w sytuacjach ekstremalnych.
Zabrano dzieci - sytuacja ekstremalna. A teraz matka, ciotka i sto dwadziescia piec innych pociotkow CIERPI, bo zabrali im dzieci. To jest ich osobista krzywda. O tym co przezywaja dzieci juz matka i ciocia nie mysla. Bo tej silnej matki dzieci nie interesuja zbytnio, one sa tylko od tego, zeby brala na nie kasiure.

Skonczmy te dywagacje, bo szkoda klawiatury. Barnevernet NIE ZABIERA DZIECI BEZ PRZYCZYNY I NIE KRADNIE ICH ZE SZKOL I PRZEDSZKOLI.
A ty i tobie podobni siejecie propagande i chcecie udowodnic swoje chore racje i podbudowac wlasne ego.
Kryss, zostan pracownikiem BV i poznaj zasady, zobacz jak to W RZECZYWISTOSCI dziala i ze nie mozna zabrac dziecka bo jakis pracownik bv ma takie "widzi mi sie".
Ech...szkoda slow...
Pozdrawiam i spadam, bo mam ciekawsze rzeczy zaplanowane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:

Pozdrawiam i spadam, bo mam ciekawsze rzeczy zaplanowane.

wiemy wiemy
dziś sobota
i z całą rodziną chodzicie na seks trening
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jasiek-przestan bo cie polubie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
kryss napisał:
hilton-ciekaw jestem jak bardzo rzeczowa bylabys ty ,po odebraniu ci dzieci,jak dlugo zastanawialabys sie co i jak pisac.
zastanow sie czasem co pleciesz

Krzysiu, bez urazy, ale zmnien plyte stary, bo ta juz lekko przycina.
I jezeli twoja znajoma tlumaczka,( ta, co to od niej masz te informacje na temat BV) jeszcze ci nie wyjasnila jednej sprawy, to ja ci wyjasnie. To, czym kieruje sie czlowiek poznajemy w sytuacjach ekstremalnych.

Kryss, a nie mówiłem?

A te filmiki to też już takie jakieś łoklepane i wielokrotnie wstawiane, no ale już nie chciałem wczoraj nic mówić w imię ojca i syna a nawet dwóch...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
gama28 napisał:
Odradzam ci poruszanie tak trudnego tematu na tym forum. Sępy tylko czekają, żeby rzucić się na kolejną ofiarę.

Już ponad dobę ten link img18.imageshack.us/img18/5383/porwalidziecko.jpg jest aktualny na poprawnym forum i nawet pies z kulawą nogą...
AniaNorway, to może Ty coś napisz, bo tak jakoś głupio wyjdzie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok